Styret

Styret er Goals of Height and Heart (GHH) sin øverste beslutningsorgan.

Det har ansvar for bl. a. ivaretakelse av organisasjonens visjon, og utvelgelse av hvilket barn eller hvilken ungdom, i målgruppen, som skal bli innvilget stipend av GHH.

Styret jobber pro-bono.


Charlotte Johansen
– styremedlem og sekretær

Charlotte Johansen har utdanning i utviklingsstudier. Hun har lang erfaring innen organisasjonsarbeid, og har jobbet for organisasjoner som Blå Kors, Atlas-alliansen og Norges Blindeforbund.

Charlotte er en av grunnleggerne av A Million Voices, hvor hun er daglig leder. Med etablering av kontor på Filippinene i 2009, har hun bodd i den filippinske hovedstaden i lengre perioder.


Joakim Pedersen
nestleder og kasserer

Joakim Pedersen er utdannet markedsøkonom med operativ ledelse, etter førstegangstjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. Han har over 10 års erfaring med digitale medier i store selskap som Aftenposten, Finn og Egmont og teknologi-selskapet Delta Projects.

Innenfor idretten, har Joakim – som utøver – lang bakgrunn fra fotball, som han har drevet med hele livet. Joakim har spilt for Holmlia og KFUM, og han er glad i hvordan idrett gir mening i hverdagen.


Tracey Gravador
styrets leder

Tracey Gravador er utdannet barnevernspedagog med idrettspsykologi og lederutdanning i idrett. Hun har jobbet for humanitære formål siden tenårene, og har erfaring fra organisasjoner som Røde Kors og Flyktninghjelpen, samt fra utlandet og norsk utenriksstasjon. Siden 2009 har Tracey bistått A Million Voices, hvor hun også er styrets leder. Tracey er grunnlegger av GHH.

Som idrettsutøver, har Tracey spilt basketball hele livet, og for én klubb: Ammerud. Hun har også trent arnis, og har lang fartstid idrettspolitisk; som tillitsvalgt i klubb-, krets- og forbundsstyre (Norges Basketballforbund). Tracey har jobbet på nordisk, europeisk og internasjonalt nivå – som den yngste internasjonale lederen for Asian Games 2006 – Youth Camp.


Styret kan kontaktes på styret@goalsofheightandheart.no

EN NO